Bereikbaarheid

De verspreiding van het coronavirus neemt nog steeds snel toe. Daarom besliste de aannemer om op woensdag 18 maart niet verder te werken op de werf van de Roosendaalsebaan. Zo zorgt hij voor de gezondheid van zijn medewerkers en voor die van u als bewoner, ook al is er weinig contact tijdens een werkdag.

De gemeente Kalmthout vroeg de aannemer de werf zo achter te laten dat u als bewoner uw woning kan bereiken. Is dat niet het geval? Laat het weten via info@hetpluspunt.be of 03 620 22 40.

We begrijpen dat door het stilleggen van de werken de einddatum verder opschuift. In het belang van de volksgezondheid staat de gemeente Kalmthout en haar partners in dit project volledig achter de beslissing van de aannemer. Zodra de werken opnieuw worden hervat, brengen we u op de hoogte.

Hoe verloopt de afvalophaling?

De afvalophaling verloopt normaal voor de delen van de Roosendaalsebaan waar de aannemer niet werkt. Woon je in de werfzone? Plaats je afvalcontainer dan buiten de werfzone, bij voorkeur op een bereikbare plaats voor de ophaler, zoals aan de kerk.

Opgelet: zorg ervoor dat jouw container herkenbaar is zodat je hem na lediging makkelijk terugvindt.

In samenwerking met