Bereikbaarheid

Op 9 juli startte de aannemer met het laatste deel van fase 8 van Het Pluspunt, nl. de heraanleg van de Roosendaalsebaan van de Achterstraat tot aan het Handelaar.

Hoe ziet de planning eruit?

  • Vanaf 9 juli freest de aannemer de bovenste asfaltlaag weg. De fundering van de rijweg blijft liggen.
  • Daarna worden de kasseien uitgebroken binnen de bestaande fundering. Daarover wordt achteraf ‘gewalst’ zodat alle bewoners over die verharding kunnen blijven rijden om tot hun woning te geraken.
  • De verharding en de voetpaden aan de kant met even huisnummers worden opgebroken.
  • De aannemer maakt alle huisaansluitingen.
  • De boordstenen en fundering van het fietspad aan de kant met even huisnummers wordt aangelegd. Op het moment bij aanleg van de boordstenen ter hoogte van uw woning, zal uw oprit niet toegankelijk zijn. Hierna zal je oprit weer toegankelijk worden gemaakt.
  • De verharding en de voetpaden aan de kant met oneven huisnummers worden deels opgebroken en de huisaansluitingen worden gemaakt. Waar het opgebroken is, voorziet de aannemer bruggetjes.
  • De boordstenen en fundering van het fietspad aan de kant met oneven huisnummers wordt aangelegd. Op het moment bij aanleg van de boordstenen ter hoogte van uw woning, zal uw oprit niet toegankelijk zijn. Hierna zal je oprit weer toegankelijk worden gemaakt
  • Na al deze werkzaamheden zal de fundering van de rijweg worden aangelegd en kan de asfalt worden aangelegd op het einde van de maand augustus.

Wat met de huisvuilophaling tijdens de werken?

De gemeente plaatste nadarhekken ter hoogte van de Achterstraat en het Handelaar. Daarop staat een bord ‘verzamelplaats afvalcontainers’. Je brengt je afvalcontainer of blauwe PMD-zak best naar die plaats als je in de werfzone woont. Zorg er ook voor dat je container herkenbaar is zodat je die na de lediging makkelijk terugvindt.

Heb je nu of tijdens de werken vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren op info@pluspunt.be of 03 620 22 40. Stel je je vraag liever via sociale media? Dan gebruik je best een Messenger-bericht op Facebook.

Je kan ook rechtstreeks bij de werfleider terecht:  Tim Verbraeken – 0497 60 29 56

Bedankt voor je begrip tijdens de komende periode.

In samenwerking met