Bereikbaarheid

Vanaf begin mei is de eerste fase van de werken aan de vernieuw­de Roosendaalsebaan afgerond en wordt de rijbaan terug opengesteld voor plaatselijk verkeer. Dat gaat over het stuk tussen het kruispunt en de Leyterstraat.

Op maandag 4 mei start de volgende fase van de werken. De Roosendaalsebaan wordt volledig afgesloten tussen de Leyterstraat en de Achterstraat. Tijdens die werken blijft de fundering zit­ten en worden de huisaansluitingen vernieuwd, de voet- en fietspaden volledig opnieuw aangelegd én de weg geasfalteerd. De toegangen tot de opritten van de bewoners blijven maximaal gegarandeerd. Het einde van die fase van de werken is voor­zien rond einde juni 2020, afhankelijk van de weersomstandigheden en Covid-19 maatregelen. Het kruispunt Roosendaalsebaan/Achterstraat wordt nog niet opgebroken.

Hoe verloopt de afvalophaling?

De afvalophaling verloopt normaal voor de delen van de Roosendaalsebaan waar de aannemer niet werkt. Woon je in de werfzone? Plaats je afvalcontainer dan buiten de werfzone, bij voorkeur op een bereikbare plaats voor de ophaler, zoals aan de kerk.

Opgelet: zorg ervoor dat jouw container herkenbaar is zodat je hem na lediging makkelijk terugvindt.

In samenwerking met